Banner 400px

Christina Hoeve - Logeren op een echte boerderij

Christina Hoeve Mona en Jos Vermeulen

Heeft u altijd al eens willen overnachten in een oude boerderij? Of wellicht met uw bedrijf willen vergaderen op een uniek locatie? Dat kan gastvrij in Boskoop bij de familie Vermeulen. De familie Vermeulen heet u van harte welkom!

Aan de rand van het boomkwekersdorp, ligt in de Middelburgse polder de langhuisboerderij "Christina Hoeve". De hoeve is gebouwd in 1857, waarvan het voorhuis herbouwd is in 1933. In de oude deel zijn door de de vorige eigenaars: de familie Ravensbergen, een 4-tal luxe appartementen gerealiseerd voor 2 tot 7 personen. In de vroegere hooiberg zijn twee luxe 5-persoons appartementen gerealiseerd. In 2012 hebben Jos en Mona Vermeulen de boerderij overgenomen samen met hun drie dochters Kim, Floor en Steffi.

In 2015 heeft de familie Vermeulen een nieuw appartement gerealiseerd met beneden een grote ruimte, en boven de slaapkamers en zitkamer geschikt voor maximaal 8 personen. Dit appartement is geheel privé voor u wanneer u dit boekt. Maar u kunt het ook heel goed combineren met de andere appartementen wanneer u met een groter gezelschap bent dan 9 personen en toch gezamenlijk de maaltijden wenst te gebruiken. En wellicht in de avond gezellig met elkaar borrelen in deze grote ruimte

In 2022 zijn er opnieuw twee appartementen gerealiseerd, beiden voor 5 personen. Er is 1 appartement reeds geheel klaar voor der verhuur sinds eind juli 2022. Het tweede appartement verwachten wij uiterlijk oktober 2022 te gaan verhuren.

De hoeve is sinds het jaar 2000 niet meer in gebruik als actieve boerderij, maar herbergt wel een aantal hobby-dieren zoals paarden en geiten. In het aangelegen weiland zijn de koeien te bewonderen.

Alle appartementen zijn voorzien van een keuken met vaatwasser en magnetron, wij serveren dan ook geen ontbijt. Ook hebben al onze appartementen een eigen terras op het zuiden. Alle slaapkamers zijn voorzien van boxspringbedden van 2 meter 10 lang.

Voor de kinderen is er buiten voldoende speelgelegenheid. In 2016 is er een speeltuin geplaatst. En buiten staan ook allerhande kinder fietsjes, skelter, steps en dergelijke.

 

buiten7
20220905_Christina Hoeve_30
playground_children
20220905_Christina Hoeve_27
20220905_Christina Hoeve_2
extra foto

© 2020 Christina Hoeve Logies

 

Picture made by: Margrietha-Fotografie