Banner 400px

Christina Hoeve - Ontbijten Vergaderen Cursussen

De Christinahoeve heeft nu ook een ontbijtzaal! Op de plek waar eerst de oude varkensschuur stond is een nieuwe schuur gebouwd. De helft van deze schuur is bestemd als gemeenschapsruimte ontbijtzaal voor de Christinahoeve. Maar deze ruimte is ook uitermate geschikt als vergaderruimte/cursusruimte. Of misschien wel voor een gezellige high tea met vriendinnen. Het ontbijt kan voor de logerende gasten van de Christinahoeve op verzoek in deze zaal geserveerd worden.

Ontbijtruimte/vergaderruimte/cursusruimte

Zoekt u voor uw bedrijf een rustige plek om te vergaderen midden in het Groene Hart. Dan is de Christinahoeve wellicht iets voor u. Bij de bouw van de schuur hebben wij alle moderne gemakken gecombineerd met het nostalgische van een boerenschuur. Vanuit de openslaande deuren heeft u een schitterende kijk op de weilanden. De zaal is voorzien van keuken en toiletten.

muur_schildering_kantine_zaal
kantine_koeien_vergadering

Er staan in totaal 7 grote grenen tafels met 48 grenen stoelen die het geheel een warme uitstraling geven maar ook passen binnen een boerderij omgeving. Wij kunnen per veradering bekijken uit hoeveel personen de vergadering zal bestaan, en daar een optstelling op afstemmen. Een en ander natuurlijk volgens uw eigen wensen. Op enkele muren is een prachtig boerderij tafereel geschilderd, waardoor u zich bijna buiten in het weiland waant.

De christinahoeve ligt op vijf minuten afstand van de A12 afslag Reeuwijk,
dus ook nog eens heel centraal gelegen voor onze zakelijke gasten. Daarnaast hebben wij een ruime eigen parkeergelegenheid. Kortom alle elementen zijn aanwezig om uw vergadering tot een succes te maken!

Koffie en thee is natuurlijk in de basis aanwezig. Mocht u uw vergadering uit willen uitbreiden met bijvoorbeeld een lunch, kunnen wij dit ook voor uw verzorgen.

boerenbont_vergaderen_feest_zaal_hotelkamers
toiletten_kip_haan_kantine_zaal_hotelkamers
polder_uitzicht_picknickbank

Vergaderarrangementen / Zaalhuur Christinahoeve

Voor meer informatie vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

vergadering_hdmi-scherm_zaal_kantine
barbecue_buiten_polder
vooraanzicht_kantine_zaal_hotelkamers
Offener küche
kantine_zaal_hotelkamers_vergadering
muurschildering_zaal_kantine_hotelkamers_kat

© 2020 Christina Hoeve Logies

 

Foto's zijn gemaakt door: Margrietha-Fotografie